GA TERUG

P R O G R A M M A T I E seizoen 2021-2022

THE TRAGEDY
SHAKESPEARE IN CORONA

vrij geïnspireerd naar Shakespeare in een vertaling en herwerking van Davy Leers.

Regie: Davy Leers

Inhoud

Wij bestaan 10 jaar en dat mag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.
Wij geven alvast onze knalopener prijs naar aanleiding tot ons 10-jarig bestaan. Het wordt een eigen Born2Act brouwsel als wereldprimeur getiteld: "Shakespeare in Corona". Om uw schade in te halen, brengen wij met dit stuk niet 1, niet 2 maar liefst 6 theaterstukken in 1 avond. De meest memorabele tragedies van Shakespeare passeren de revue. Goed voor een cast van 120 acteurs. Een probleem in Coronatijd... dan maar met 3 acteurs! 
Vergeet niet om 2 mondmaskers mee te nemen want het wordt een zeer cultureel hoogstaande maar absurde avond met gegarandeerde lachsalvo's. 

VOLLEDIG UITVERKOCHT!

DE TARANTULAWESP TARANTULAWESP

van Morgan Lloyd Malcolm

vertaling Hedwig Cooremans

Regie: Davy Leers

Inhoud

Heather en Carla hebben elkaar sinds school niet meer gezien. Hun levens hebben heel verschillende wegen ingeslagen: Carla leidt een marginaal bestaan, terwijl Heather een hoogvliegende carrière en een prachtig huis heeft. Dan, tijdens de thee, geeft Heather Carla een zak geld en een voorstel. Deze ijzingwekkende nieuwe thriller stelt de vraag hoe ver buiten de speeltuin we onze jeugdervaringen meedragen.
Het spel tussen de twee dames is intens, meeslepend en aangrijpend met donkere humor in overvloed. Ze keuvelen, ze lachen, ze bijten, ze steken.
De intriges met hun talloze wendingen nemen je mee tot op het puntje van je stoel. Met een einde dat niemand verwacht...

Onder de titel 'THE WASP' zorgen we voor een extra traktatie voor de thrillerfans en brengen we met fierheid recht vanuit Londen voor u wederom groot theater, exclusief in ons mini-theater.

Deze productie wordt gebracht in samenwerking met Auteursbureau ALMO bvba.
Het werk werd voor het eerst opgevoerd in Hampstead Theatre Downstairs Londen
op 29 januari 2015.

 


HET KATTENMOERAS (BY THE BOG OF CATS)
van Marina Carr

Regie: Davy Leers

Inhoud

Hester Swane, een Ierse avonturierster, probeert in reine met zichzelf te komen in de setting van het kattenmoeras in Ierland. Iedereen die ze ooit heeft liefgehad, heeft haar verlaten. Haar moeder liet haar achter bij het moeras toen ze zeven jaar oud was en Hester heeft een groot deel van haar leven gehoopt dat haar moeder ooit nog zou terugkomen. Nu heeft Hester zelf een dochter van zeven en wordt ze opnieuw achtergelaten, dit keer door haar vriend die tevens de vader is van haar dochter. Hester heeft niemand om mee te praten, behalve Monica Murray en de Catwoman.

RESERVEER NU